Van Ham Keukens

Gesloten (ma 09.00 - 17.30)

Toon openingstijden

keukenbedrijven - Van Ham Keukens - kaartoverzicht

Van Ham Keukens

Bij Peter van Ham worden keukens van uitzonderlijke kwaliteit speciaal voor u ontworpen en op maat gemaakt. Uw idee├źn worden perfect gerealiseerd waardoor elke keuken uniek en exclusief is. U kunt er vertrouwd kopen, krijgt deskundig advies, goede service en een duurzaam product.

Samen met u maken we een ontwerp naar uw wensen. Het is mogelijk dat we bij u aan huis komen om de ruimte te bekijken waarin de keuken geplaatst wordt zodat we u persoonlijk kunnen adviseren. U krijgt daarbij ook een goed advies over het bouwtechnische gedeelte. Vervolgens tekenen we uw keuken uit zodat u een duidelijk beeld krijgt.

Wij maken uw keuken op maat. U bent dan ook nooit gebonden aan standaard uitvoeringen en maten. In principe is alles mogelijk en kunnen we voldoen aan al uw wensen en verwachtingen.

In de werkplaats produceren wij alle keukens op ambachtelijke wijze; deels met de hand, deels met computergestuurde machines voor het absolute precisiewerk. Aan alle keukenelementen, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant, worden de hoogste eisen gesteld. Kwalitatief hoogwaardige producten in combinatie met jarenlange praktijkervaring en vakmanschap maakt dat een Van Ham Keuken voldoet aan de hoogste kwaliteitsnorm. En dat geldt ook voor de plaatsing van uw keuken door onze eigen monteurs.

Expertises

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 9.00
maandag9.00 - 17.30
dinsdag9.00 - 17.30
woensdag9.00 - 17.30
donderdag9.00 - 17.30
vrijdag9.00 - 17.30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De koopkeukens.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Van Ham Keukens
Oirschotsedijk 8
5513NR Wintelre

+31 (0)40 2051932

Deel deze pagina

Van+Ham+Keukens img