Van den Biggelaar Keukenspeciaalzaak Sjef

Van den Biggelaar Keukenspeciaalzaak Sjef

Uw keuken is niet zomaar een ruimte in huis. U brengt er veel tijd in door en dat doet u het liefst zo aangenaam mogelijk. U omringt zich met een maximum aan comfort, een doordachte inrichting en vooral een eigen stijl.

En of die stijl nu klassiek, trendy, cottage of design is, zolang het technisch uitvoerbaar is maakt SJEF van den Biggelaar uw droom waar. SJEF van den Biggelaar werkt hoofdzakelijk met Ilwa, dè fabrikant van particuliere keukens in België. Ilwa staat bekend om haar topkwaliteit.

Perfecte materialen vragen natuurlijk om een perfecte installatie. Daar kan SJEF van den Biggelaar bogen op 25 jaar ervaring. Louter vakmensen zorgen voor een onberispelijke plaatsing van uw keuken. En natuurlijk binnen de afgesproken tijd. Die tijd is korter dan u waarschijnlijk verwacht.

SJEF van den Biggelaar installeert uw keuken in 5 werkdagen, inclusief hak- en breekwerk vooraf, het leggen van leidingen en het afwerken in de vorm van tegelzetten en/of stukadoren. SJEF Van den Biggelaar staat voor vakwerk en neemt u alle zorg uit handen.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Van den Biggelaar Keukenspeciaalzaak Sjef

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De koopkeukens.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Van den Biggelaar Keukenspeciaalzaak Sjef
Flight Forum 3695/A
5657DW Eindhoven

+31 (0)40 2912010

Deel deze pagina

Van+den+Biggelaar+Keukenspeciaalzaak+Sjef img