De Koksmaat Bedrijfskeukens

De Koksmaat Bedrijfskeukens

In haar 60-jarig bestaan is De Koksmaat Bedrijfskeukens uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van professionele keuken-inrichtingen en -apparatuur.

Bedrijfsrestaurants, zorginstellingen, horecagelegenheden en scholen in heel Nederland weten de weg naar De Koksmaat goed te vinden. De Koksmaat is een onafhankelijke leverancier. Met haar partners, fabrikanten en importeurs van keukenapparatuur, heeft het bedrijf een langdurige en loyale relatie. Continuïteit van levering en service wordt hierdoor gewaarborgd. Maar De Koksmaat biedt dankzij haar onafhankelijkheid eveneens een ruime keuze. Of het nu gaat om complete keukeninrichtingen of losse apparatuur, bij De Koksmaat bent u aan het juiste adres.

De Koksmaat beschikt over een eigen ontwerpafdeling. Na een gedegen advies over de inrichting van uw professionele keuken maken medewerkers het met behulp van moderne tekenprogramma’s mogelijk om uw keuken of bedrijfsrestaurant tot in detail op papier zichtbaar te maken.

Dankzij de specialistische kennis van De Koksmaat kunt u ervan op aan dat uw professionele keuken voldoet aan alle eisen op het gebied van HACCP en milieu. Bovendien houden wij rekening met de bestaande bouwkundige situatie en stellen wij de veiligheid voor gebruikers en bedienend personeel voorop.

Wij helpen u keuzes te maken en begeleiden u daarbij nauwgezet. Met kennis, met kunde en positief eigenwijs. Specialistische kennis en kunde verplichten ons tot het stellen van vragen. U bestelt een bepaald apparaat, wij vragen waarom. Misschien zijn er alternatieven. Stel ons gerust op de proef.

De Koksmaat beperkt haar werk niet tot levering van producten aan de hand van een tekening. Of het nu gaat om een bedrijfskeuken, zelfbedieningsrestaurant, satellietkeuken of leslokaal, De Koksmaat begeleidt het proces van begin tot eind.

Voor deze begeleiding op maat heeft De Koksmaat ervaren projectcoördinatoren in dienst. Zij treden op als contactpersoon voor zowel de opdrachtgever als de overige betrokkenen, zoals de architect en de aannemer. Hun specialistische kennis biedt op deze manier een duidelijke meerwaarde. De planning van plaatsing, afwerking en oplevering wordt nauw afgestemd op uw wensen. Directe betrokkenheid kenmerkt de dienstverlening die daardoor op rolletjes verloopt.

Services

  • Technische dienst

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De koopkeukens.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

De Koksmaat Bedrijfskeukens
Flight Forum 3695/A
5657DW Eindhoven

+31 (0)40 2513977

Deel deze pagina

De+Koksmaat+Bedrijfskeukens img