Keukenstudio Tubbergen

Geopend tot 17.30

keukenbedrijven - Keukenstudio Tubbergen - kaartoverzicht

Keukenstudio Tubbergen

Het monteren van een keuken is een vak apart. De keukenmonteur moet uw droomkeuken in het echt realiseren. Daarom schenkt KeukenStudio Tubbergen hier extra aandacht aan. Op papier namelijk past alles, maar in de praktijk komt hier veel meer bij kijken. Het installeren van een keuken is meer dan het plaatsen van keukenkasten.

Door goed te luisteren naar uw wensen, kan de keukenspecialist voor u een ontwerp maken die precies bij u past. Deze unieke keukenopstelling presenteert hij u in 3D en in kleur. Het uitgangspunt is om gelijk een berekening te maken, ook al heeft u nog niet alles definitief uitgezocht, omdat u toch ook graag wilt weten wat uw droomkeuken gaat kosten.
Vaak maakt hij een vervolgafspraak, zodat u de tijd heeft om hier goed over na te denken en u de puntjes op de i kunt zetten. Tijdens dit gesprek worden de eventuele wijzigingen of aanvullingen verwerkt in een definitieve offerte. De keukenspecialist komt bij u de maten nemen en is verantwoordelijk voor de gehele bestelling, levering en planning van uw keuken, waardoor u één aanspreekpunt heeft.
’s Avonds of uiterlijk de volgende dag nadat de keuken door onze monteur geplaatst is, komt hij zelf bij u om samen met u de keuken op te leveren. Hierdoor weten we zeker dat u 100% tevreden bent met uw droomkeuken.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Keukenstudio Tubbergen

Openingstijden

Open
Sluit om 17.30
maandagGesloten
dinsdag9.30 - 17.30
woensdag9.30 - 17.30
donderdag9.30 - 21.00
vrijdag9.30 - 17.30
zaterdag9.30 - 16.00
zondagGesloten

Recensies

Profielafbeelding thijs

  2 

Aanvankelijk zeer tevreden over verkoop en levering trajectl mooie keuken voor redelijke prijs. Echter blijkt in plaats van een plafond-afzuiger een schouw-afzuiger te zijn geleverd en ingebouwd. Keukenstudie Tubbergen geeft alles en iedereen de schuld, terwijl de monteur en de fabrikant hebben vastgesteld dat de afzuiger niet geschikt is voor plafond gebruik.

Terwijl wij degene zijn die gedupeerd zijn, ratelt Rob Lubbers maar dat het aan ons ligt en schelt me over de telefoon zelfs uit. Kan het slechter?

Nu rest ons blijkbaar alleen nog maar de rechtsbijstand, want aangesloten bij een branchevereniging of geschillencommissie zijn ze niet.

0 0

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De koopkeukens.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Keukenstudio Tubbergen
Reutummerweg 22
7651KL Tubbergen

+31 (0)546 623729

Deel deze pagina

Keukenstudio+Tubbergen img