JMGT Menting Grootkeukentechniek

JMGT Menting Grootkeukentechniek

U beschikt graag over de beste grootkeuken. Een professionele keuken waarin
u en uw medewerkers prettig en efficiƫnt werken, die goed te reinigen is en betrouwbare apparatuur bevat. Die grootkeuken kunt u realiseren met
Jos Menting Grootkeukentechniek. JMGT is specialist in grootkeukenapparatuur en rvs maatwerk voor horeca, bedrijven en instellingen. Wij staan voor de kwaliteit van onze producten en zijn sterk in onze service.

U kunt bij ons terecht voor uw complete professionele keuken en ook voor kleinere aanpassingen of de aanschaf van losse grootkeukenapparatuur. De combisteamer is bijvoorbeeld zeer veelgevraagd. Combisteamers zijn dan ook bijna onmisbaar in de moderne professionele grootkeuken. Ze zijn ideaal om er efficiƫnt en snel, zeer smakelijke gerechten mee te bereiden. Het is niet voor niets al jarenlang ons bestverkochte losse product. Niet alleen de horeca en zorginstellingen maken veel gebruik van de combisteamer in de grootkeuken, maar ook veel slagers, poeliers, bakkers en vishandelaren kennen de vele mogelijkheden van de steamer en maken er dan ook steeds meer gebruik van.

Als de apparatuur in uw keuken het laat afweten wilt u zo snel mogelijk dat de storing wordt verholpen. Bij JMGT kunt u daar op rekenen! Natuurlijk kunt u bij ons ook een onderhoudscontract afsluiten. Dit deskundig onderhoud verkleint de kans op storingen. En als er toch problemen zijn, kunt u direct contact opnemen met onze zeer vakbekwame storingsdienst die zeven dagen in de week paraat is.

Neem contact met ons op: telefoon 0575 - 46 40 02.

Services

  • 24-uurs service
  • Onderhoudscontract

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De koopkeukens.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

JMGT Menting Grootkeukentechniek
Nijverheidsweg 5
7255RA Hengelo Bronckhorst

+31 (0)575 464002

Links

Website

Deel deze pagina

JMGT+Menting+Grootkeukentechniek img