Mulder Keukens

Mulder Keukens

Mulder Keukens is al bijna 40 jaar een begrip in Franeker en omstreken als het gaat om aanschaf van uw keuken, verf en behang of raamdecoratie. Kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn belangrijke onderscheidende begrippen.
Bij het plaatsen van uw nieuwe keuken maken wij gebruik van onze eigen montage afdeling.

Mulder Keukens is in 1972 begonnen als doe-het-zelf winkel. Al spoedig werden keukens in het assortiment opgenomen en in de loop der jaren is dit steeds verder uitgebreid. Produkten als gereedschappen, ijzerwaren, hout en plaatmateriaal hebben daarvoor het veld geruimd. Op dit moment is Mulder Keukens een begrip in Franeker en omstreken als het gaat om aanschaf van een keuken, verf en behang of raamdecoratie.
Kwaliteit staat voorop

Net als bij de start van het bedrijf in 1972 staat de begrippen kwaliteit en persoonlijk aandacht hoog in het vaandel. Dit betekent dat wij onze vakkennis aan u ter beschikking stellen en ruim de tijd nemen bij het ontwerpen van uw keuken. Tevens kunt u rekenen op een hoge service graad achteraf.
Een aanspreekpunt

Bij het plaatsen van uw nieuwe keuken maken wij gebruik van onze eigen montage afdeling. Indien gewenst kunnen wij ook de installateur en bijvoorbeeld stukadoor voor u regelen. Op deze manier heeft u slechts één aanspreekpunt en heeft u er verder geen omkijken meer naar.

Expertises

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De koopkeukens.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Mulder Keukens
Noord 38
8801KP Franeker

+31 (0)517 392901

Deel deze pagina

Mulder+Keukens img