Kunnen van der Gragt Miele DealerGeopend tot 18.00

keukenbedrijven - Kunnen van der Gragt Miele Dealer - kaartoverzicht

Kunnen van der Gragt Miele Dealer

Kunnen van der Gragt, witgoedspeciaalzaak. Een mooie, ruime winkel, een onderdelenshop en een reparatie afdeling voor al uw witgoed en keukeninbouwapparatuur. Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren. Onze service en garantie blijven voorop staan.

Wij, Kunnen van der Gragt, hebben iets heel bijzonders in huis. Door een uniek informatiesysteem beschikt u bij ons over de grootste winkel van het land, niet in vierkante meters, wel in assortiment. Want alles wat op ons vakgebied in Nederland te koop is, kunnen wij u laten zien en leveren, inclusief de vertrouwde service en garantie.

Het geheim zit in de meest geavanceerde computer-databank ter wereld, die elke dag wordt "ververst". Dit systeem bevat de meest actuele gegevens over duizenden producten van alle bekende merken. Een gigantisch "magazijn" waaruit u direct kunt bestellen.

Wedden dat wij hebben wat u zoekt?

Europart is een internationale winkelketen in onderdelen, aansluitmateriaal en accessoires voor bijna alle merken huishoudelijke apparaten, wasautomaten, drogers, vaatwassers, koelkasten, stofzuigers, magnetrons, klein huishoudelijke apparaten en nog veel meer. Wij leveren ook stofzuigerzakken en allerlei reinigingsmiddelen. Door samenwerking op het gebied van inkoop, automatisering, service en publiciteit is de Europartshop een sterke partner in de markt. Wij zitten in Nederland, Engeland, Duitsland, Denemarken en Belgie. Alleen al in Nederland zijn er meer dan 100 shops en dit aantal groeit nog steeds.

Services

  • Gratis offerte
  • Geen voorrijkosten
  • 24-uurs service
  • Bezorgservice
  • Alleen op afspraak

Openingstijden

Open
Sluit om 18.00
maandag9.00 - 18.00
dinsdag9.00 - 18.00
woensdag9.00 - 18.00
donderdag9.00 - 18.00
vrijdag9.00 - 18.00
zaterdag9.00 - 17.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De koopkeukens.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Kunnen van der Gragt Miele Dealer
Hornweg 12
1721CV Broek op Langedijk

+31 (0)72 5111654

Deel deze pagina

Kunnen+van+der+Gragt+Miele+Dealer img