Huisman Keukens En SanitairGesloten op maandag

Toon openingstijden

keukenbedrijven - Huisman Keukens En Sanitair - kaartoverzicht

Huisman Keukens En Sanitair

In onze showroom vindt u een mix van klassieke, strakke, landelijke en tijdloze keukens. Dat geldt ook voor trends, zoals een gelakt front. Voor elk budget en voor elke toepassing bent u bij ons aan het juiste adres: of het nu gaat om een koop- of huurwoning, of dat u op zoek bent naar een nieuwe of een bestaande keuken wilt opknappen. Merken en apparatuur in alle stijlen en de meest uiteenlopende soorten aanrechtbladen. Ons uitgangspunt is dat iedereen bij ons kan slagen. Daarom nemen we ruim de tijd voor een gesprek en denken graag met u mee. Uiteindelijk komen we samen tot een ontwerp en maken een duidelijke en scherpe offerte. Wij zetten ons vakmanschap in om uw wensen te realiseren. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak voor een gesprek op maat.

Een opgeleverde keuken is voor ons een visitekaartje. Daarom besteden we ook aan de plaatsing de uiterste zorg. Tijdens de montage is er voortdurend overleg tussen u, de monteur en de contactpersoon bij Huisman. Voor het perfect monteren van uw keuken beschikken we over een eigen montagedienst. Voor specifieke klussen werken we ook nauw samen met andere partijen. Op die manier kunnen we alles voor u verzorgen, zoals het slopen van de oude keuken, het wijzigen van leidingen, en stukadoors- en tegelwerk. Samen vormen we een team dat maar één doel heeft: een tevreden klant. Na oplevering wordt samen met u de keuken bekeken en op gebreken gecontroleerd. Mocht er iets niet conform afspraak zijn, dan lossen wij dat direct in uw voordeel op. Bij ons is een keuken pas ‘geplaatst’ als alles naar behoren functioneert en aangesloten is. Dus geen verrassingen achteraf.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Huisman Keukens En Sanitair

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Huisman Keukens En Sanitair

  • Bezorgservice
  • Keuken showroom aanwezig
  • Deskundig advies
  • Keuken ontwerpen
  • Keuken op maat
  • Keukenmontage
  • Keukenrenovatie
  • Keukenverkoop
  • Plaatsing van keukenapparatuur
  • Verkoop van keukenapparatuur

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 9.00
maandagGesloten
dinsdag9.00 - 18.00
woensdag9.00 - 18.00
donderdag9.00 - 18.00
vrijdag9.00 - 21.00
zaterdag9.00 - 16.30
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
beste allemaal ,
ik heb 6 tot 7 maanden geleden misschien wel langer bij leen een uitbreiding van een keuken besteld ik heb nog gevraagd of ik er een handtekening moest zetten was niet nodig vanwege goede contacten uit verleden maar inmiddels hek ik nog helemaqal niks hoe gaan we dit oplossen?
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De koopkeukens.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Huisman Keukens En Sanitair
Voltastraat 1
2952AW Alblasserdam

+31 (0)78 6932541

Deel deze pagina

Huisman+Keukens+En+Sanitair img