Bedrijfspagina

Uw gratis bedrijfspagina

Op koopkeukens.nl bieden wij u geheel vrijblijvend de mogelijkheid om uw bedrijf op uiterst professioneel en moderne wijze digitaal te promoten via ons gratis, online platform. Hier zijn dus geen enkele kosten aan verbonden!

Bezoekers van uw bedrijfspagina krijgen een duidelijke, overzichtelijke pagina voorgeschoteld, onafhankelijk van het type toestel dat ze gebruiken: Mobiel, tablet, laptop of PC, de webpagina zal zich automatisch aan het schermformaat aanpassen.

Promotie op Keukens in Nederland

Het digitaal promoten van uw bedrijf op Keukens in Nederland kent vele voordelen. Zo wordt uw bedrijf in een professioneel daglicht gezet doordat alle verwachte features standaard en duidelijk aan bezoekers worden toegereikt.

Bezoekers kunnen bijv. met simpel gemak berichten op de pagina achterlaten, uw bedrijf beoordelen op verschillende punten en recensies schrijven. Naast NAW gegevens en een uitgebreid bedrijfsprofiel, kunt u zelf ook diensten, openingstijden en meer met speciaal ingerichte wizards toevoegen.

Tevens krijgt u inzicht in verscheidene statistieken mede via onze dashboards, zoals de concurrentie in de plaats waar uw bedrijf is gevestigd en uw recente populariteit ten opzichte van (direct) concurrende keukenbedrijven op lokaal, regionaal en landelijk niveau.

Bovendien is onze website speciaal ingericht en opgezet voor de keukenbedrijven branche: Zo weten bezoekers én professionals direct waar ze aan toe zijn.

Bewerkingen in de cloud

Indien gewenst of wanneer een bedrijfspagina niet geclaimd is kan de cloud, in dit geval iedereen die de pagina bezoekt via Internet, aanpassingen en wijzigingen doorvoeren waarvan zij menen dat het de kwaliteit van de pagina verbeterd.

Gebruikers hebben de mogelijkheid om onderling aanpassingen van elkaar of gasten te controleren. Op die wijze kunnen we aanpassingen die in strijd zijn met onze algemene voorwaarden simpel terugdraaien en mogelijk de overtreder toegang ontzeggen tot onze service.